Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  5:2-middag som mättade rejält

  10 november 2016
  Jag är igång med 5:2 igen och lagar enkla men goda måltider med minimalt kaloriinnehåll. Här är måndagens middag.

  I måndags åt jag en riktigt god middag. Att kunna äta på detta sätt med så få kalorier är mycket värt när man kör 5:2 och ska hushålla med 500 kalorier på en hel dag. Jag vill inte lägga en massa tid på matlagning de här dagarna utan jag satsar på rena råvaror och snabb tillagning. Den här superenkla middagen fixade jag åt mig på en kvart och den gav 185 kcal! 

  Annons

  15o g torsk stekt i teflonpanna i

  1/2 tsk olja

  75 g sockerärter

  50 g körsbärstomater

  IMG_6223

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar