Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Veckans ner i vikt-tips: bästa julklappen

16 december 2016
Har du idétorka? Här får du ett julklappstips som du själv också får nytta och glädje av!

Ingen människa är bäst på allt och när det gäller att gå ner i vikt känner man sig ofta som om man är sämst i världen på att ”ha karaktär” och lyckas i sina föresatser.

Härom dagen skrev jag om att vi inom träning ofta är benägna att göra det vi är bäst på eftersom det är roligare när man känner att man är duktig, men ibland måste vi även göra sånt som inte är det kuligaste vi vet… MEN det blir både lättare och roligare om man hjälps åt. Tänk efter – har du någon som är i ungefär samma situation som du själv? Nån som behöver men inte kommer igång? Ge honom/henne en julklapp som du själv får nytta av!

Ett vackert heminslaget paket är ofta lika uppskattat som en dyrbar gåva i opersonligt inslaget butikspapper. Att innehållet dessutom är genomtänkt och personligt är också mycket värt.

Ett gymkort kan vara en bra present, men ännu bättre är det om du ger ett fint inslaget paket med ett löfte att du tillsammans med en vän ska ägna en kväll i veckan åt någon bra, nyttig och trevlig aktivitet – en danskurs kanske? Eller att gå stavgång tillsammans varje onsdagsmorgon eller något annat käckt som passar både dig och din kompis.

Samtidigt som du ger en trevlig gåva får du egen fart på din träning. Kombinationen kostkoll och fysisk aktivitet är den absolut bästa metoden för hållbar viktminskning.

julklapp

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar