Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Väl tränad är bättre än vältränad.

  12 december 2016

  Har du tänkt på vilken typ av träning du väljer? Är det den du tycker är kul? Så borde det ju vara. Ju roligare man tycker att träningen är, desto lättare blir det av att man fullföljer.

  MEN viss typ av träning kan kännas jobbig just för att man är dålig på det. Då är det egentligen den man behöver bäst… Har du dålig balans tycker du troligen att det är dödstrist med platesbollen. Har du dåligt flås väljer du kanske styrkeövningar hellre än att köra konditionsträning. Och är du svag i dina biceps ligger du inte och kör armhävningar.

  För att bli väl tränad behöver du allsidighet och nu var det inte en sorglig särskrivning jag gjorde. Vältränad må vara bra, men väl tränad är bättre! För att kroppen ska må bra behöver du både kondition, styrka, lite smidighet och balans. Därför är det bra att variera sin träning och även göra de övningar som inte är lika kul.

  I höstas skrev jag att vi testade padeltennis i Stockholm. Här i Spanien är det den näst vanligaste sporten efter fotboll, och det märks. I närheten av vårt hem finns en anläggning med 10 padeltennisbanor, så här har vi möjlighet att köra så ofta vi vill. Det är buskul! Man rör sig hela tiden, men eftersom det är en lek tänker man knappt på att det förbättrar flåset. Det här är ett bra komplement till annan träning och även om jag inte är bra på det, så är det kul! Här tillsammans med min svägerska som delade nöjet!

  15355823_10205832168083781_1374842767646737980_n

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/veckans-ner-i-vikt-tips-hantera-julbordet-smart/