Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Uppladdningsmiddag för 9 personer

2 juli 2016
Här ger jag tips på en jättegod och enkel trerätters-middag som räcker till många.

I kväll blir huset fullt av golfande gäster som alla ska delta i 5-dagars i Värmland. Det är alltid trevligt när man är många som ska äta frukost tillsammans, och middagarna blir säkert livliga med prat om dagens spel. Vi hjälps åt med både planering och förberedelser så det blir säkert både varierat och gott!

Eftersom alla kommer farande från olika håll och på olika tider tänkte jag fixa middagen i förväg så att det bara är att ställa fram när alla har kommit. Jag har inte riktig koll på vad alla gillar, så jag har funderat på vad jag ska hitta på…

…men vi börjar med ett glas prosecco och till detta mina goda ”chips” med parmesanost och pistagenötter. Ibland gör jag dessa med tortillabröd istället och ibland tar jag jordnötter istället för pistage. Omväxling förnöjer 🙂

tunnbrod-snittar-420x300

Min lättlagade lasagne är en personlig favorit, och ännu godare tycker jag att den blir med lammfärs och kryddad med timjan, så den fick det bli. Perfekt att laga helt färdig i en långpanna.

1305-mat-lasagne-410x300

Eftersom det fortfarande finns goda svenska jordgubbar satsar vi på det som dessert och så bakade jag en kladdkaka också. Min variant med jordnötter i är extragod tycker jag.

kladdkaka-420x300

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar