Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Strömlöst ger extramotion

15 oktober 2016
Jag fortsätter mitt livsnjutneri här i Costa del Sol!

Det är ju inte direkt synd om mig som befinner mig på spanska solkusten, men jag börjar bli en smula irriterad på att inte kunna flytta in i den lägenhet som är färdigställd, inredd och klar. Sånär som på den lilla strömdetaljen… Har nu väntat på att få strömmen inkopplad i över en vecka och inget händer.

Varje dag tar jag min promenad upp till lägenheten och kollar, men det enda goda resultatet av mina promenader är att jag får en sjujäkla pulshöjning i backen.IMG_6132

21 % lutning är ganska tufft och det bränner gött i vaderna. Men det märkliga är att kroppen börjar vänja sig, eller också är det min mentala inställning som gör att jag tycker att backen är lite charmig! Idag fortsatte jag med en promenad längs stranden – det finns alltid något nytt att spana på.

Man behöver inte sitta sysslolös på stranden om man inte vill. Den här killen är här nästan varje dag och hans sandfamilj växer!IMG_6146

Här har någon annan avbildat sina barn i brons – en ganska gullig utsmyckning längs strandpromenaden!

IMG_6148

Det kryllar inte av turister längre, så jag lämnade mina prylar på stranden och tog ett svalkande dopp i Medelhavet, kanske 20° fortfarande…

IMG_6150

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar