Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Stötvågor ska fixa foten till Playitasresan!

4 februari 2015

Jag har tidigare skrivit att det inte blev ett nyårslöfte i år, men väl att jag bestämt mig för att ta itu med min trilskande fot som hindrar mig från att hoppa och springa. Inte ens jogga funkar, och även om jag fall kan gå, så vore det kul att kunna gå på vanlig gympa och även kunna jogga igen när det blir vår.

Dessutom närmar sig vår fantastiska MåBra-resa till Playitas på Fuerteventura. De här resorna är fenomenala med massor av kuliga träningspass på olika nivåer så att de passar alla. Jag brukar delta i så många pass jag hinner, men en del måste jag avstå från pga min krångliga fot. Det vore suveränt att kunna vara med och skutta igen! Är du nyfiken på våra resor till Playitas – gå in och läs med på länken och skynda dig att anmäla dig medan det finns platser kvar. Vi brukar ha vanvettigt kul!

2014-12-02 15.06.16

 

Det här är en bild från vår senaste resa i december 2014,när vi hade gått en promenad i solen upp på berget ovanför Playitas. Nedan ett par bilder från fredagsutflykten som är en höjdare under veckan! Min lunch bestod av grillade calamares…mums!

2014-12-05 13.12.28 2014-12-05 13.57.47

Nåväl för att återgå till min onda fot som ska bli bra till resan, så har jag nu äntligen fått ändan ur vagnen! Idag besökte jag en naprapat som jag fått rekommenderad och efter 5 minuter säger han att det lutar åt benhinneinflammation och att han ska försöka med stötvågsbehandling. Upp på britsen och sen var det som att få en spikklubba pangad i benet under några minuter. Skönt var det inte, men förhoppningsvis gör det nytta. Behandlingen ska nu upprepas några gånger, sen får vi se. Kanske resulterar det i att jag blir tvungen att börja jogga igen ;-). Ja, det är ju det jag vill, fast jag tycker det är ganska trist i början tills man fått upp kondisen…

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar