Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Stolt nominerad till Life blog awards…

2 april 2015

blog_awards_halsa

Man kan ju inte låta bli att bli lite stolt och glad när man blir nominerad till ett bloggpris. Då måste man få skryta lite, tycker jag. Det är ju inte varje dag sånt händer. Dessutom är jag i ett celebert sällskap med andra bloggare som jag själv tycker är bra och kul att läsa. Vad sägs om Yoga Girl i samma kategori eller PT-Fia som jag träffade när jag lagade maten till hennes bok. Eller Leila Söderholm som har sin träningsblogg här på MåBra… Jättekul är det och självklart tigger jag lite om röster…gå in och rösta vetja. Länken hittar du här.

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar