Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Stöld eller inspiration?

17 juni 2016
Jag blev serverad en liten "jordgubbsodling" i Spanien och åkte genast hem och komponerade ett recept som presenterades på samma sätt.

Jag var i Spanien för en tid sedan och blev serverad en dessert som jag tyckte var så fyndigt presenterad att jag åkte hem och gjorde ett recept som jag serverade på samma sätt. Recept går ju inte att få copyright på, och knappast heller presentationen, så jag gjorde det med gott samvete. Jag hoppas att du blir lika inspirerad som jag och själva receptet kommer i nummer 10 av MåBra. Lite förhandstips är ändå att jag bottnat med en massa jordgubbar, sedan en färskoströra och ”jordlagret” är smulat digestivekex+pepparkaka. Sen satte jag ner lite jordgubbsplantor i form av mâchesallad och  jordgubbsbitar. Visst är det kul?

IMG_5491IMG_5587

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar