Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Skyddsängeln fick jobba igen!

  26 augusti 2016
  Skriver av mig om min vådliga rullskidfärd som kunde slutat i katastrof!

  I förrgår var jag en hårsmån ifrån att bli nermejad! Var ute på en tur med rullskidorna här på Öland… Vi hade väl kört en dryg timme och började närma oss hemmet, så jag var ganska trött. Stakar på cykelvägen i Byxelkrok och passerar nedfarten till hamnen när det kommer en bil bakifrån och svänger ner mitt framför näsan på mig.

  Rullskidor har ingen broms så jag bara vrålade ”HJÄÄÄLP” så det måtte ha hörts över hela hamne n. Försökte parera och blev alltså tvungen att svänga nedför backen vilket bara ökade min fart. Bilen fortsatte att köra och jag fick bromsa genom att boxa i bildörren tills den slank förbi och jag på skakiga ben kunde passera bakom. Under några väldigt långa sekunder trodde jag att jag skulle hamna under bilen, men mamma, syrran eller mormor satt nog uppe på ett moln och såg till att det gick bra.

  Bilen framfördes av en äldre dam som på bred öländska vädrade sin åsikt om oss jävla fastlänningar som tror att vi kan göra vad vi vill… Undrar om hon hade körkort…..Det var knappast jag som bröt mot trafikreglerna!

  IMG_5887

  I morse gjorde vi samma tur igen, det går ju inte att hitta vackrare väg, men gissa vem som sneglade bakåt innan jag passerade hamnen? Idag gick det bra!

  IMG_5888

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/hjalp-min-tarmflora-ar-under-attack/