Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Skyddsängeln fick jobba igen!

26 augusti 2016
Skriver av mig om min vådliga rullskidfärd som kunde slutat i katastrof!

I förrgår var jag en hårsmån ifrån att bli nermejad! Var ute på en tur med rullskidorna här på Öland… Vi hade väl kört en dryg timme och började närma oss hemmet, så jag var ganska trött. Stakar på cykelvägen i Byxelkrok och passerar nedfarten till hamnen när det kommer en bil bakifrån och svänger ner mitt framför näsan på mig.

Rullskidor har ingen broms så jag bara vrålade ”HJÄÄÄLP” så det måtte ha hörts över hela hamne n. Försökte parera och blev alltså tvungen att svänga nedför backen vilket bara ökade min fart. Bilen fortsatte att köra och jag fick bromsa genom att boxa i bildörren tills den slank förbi och jag på skakiga ben kunde passera bakom. Under några väldigt långa sekunder trodde jag att jag skulle hamna under bilen, men mamma, syrran eller mormor satt nog uppe på ett moln och såg till att det gick bra.

Bilen framfördes av en äldre dam som på bred öländska vädrade sin åsikt om oss jävla fastlänningar som tror att vi kan göra vad vi vill… Undrar om hon hade körkort…..Det var knappast jag som bröt mot trafikreglerna!

IMG_5887

I morse gjorde vi samma tur igen, det går ju inte att hitta vackrare väg, men gissa vem som sneglade bakåt innan jag passerade hamnen? Idag gick det bra!

IMG_5888

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar