Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Semester med skeppsskorpor?

19 september 2014

I morgon bitti sätter jag mig på ett flygplan till Split i Kroatien för ett äventyr. Jag har i en massa år pratat om att någon gång segla i den grekiska ö-arkipelagen, men det har aldrig blivit av. Så nu i somras fick jag frågan om jag ville åka med och segla i Kroatien och det är ju i princip samma vatten, så utan att konsultera vare sig almanacka eller pengapung svarade jag blixtsnabbt jaaa! Det kändes avlägset då med slutet av september, men nu är vi redan här!

Det ska bli jättespännande och jag vet inte mer än att vi är 6 båtar med 8 man (och kvinns) i varje båt. Tror att vi ska laga den mesta maten själva, så det blir också kul. Jag älskar att handla mat utomlands – kan gå i timtal och välja och vraka bland alla grönsaker….mums!

Det blir knappast någon fastedag under veckan om vi inte blir inblåsta nånstans, men i så fall finns det säkert nödproviant…. Ska kanske ta med mig några av de godingar som jag provbakar just nu 😉 Gissa vad de innehåller? Nä det kan du inte, men jag kan avslöja att en av ingredienserna är…..kikärter… och så lite nötter, choklad, kokos……supergoda, jag lovar. Och du får receptet i slutet av december i MåBra nummer 1!

cookies

Det blir nog inte så mycket bloggande under den kommande veckan, så jag tar en paus här och nu och återkommer om en dryg vecka! Sköt om er så länge!

segelbåt

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar