Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Så blev jag superlätt!

25 april 2015

Jag har inte glömt min blogg, men jag sitter i Grekland med mycket begränsad tillgång till nätet. Allt är fantastiskt från väder till golfbanor, från mat till motionsmöjligheter, men nätet är svajigt värre.

Det blir mycket golfspelande här på två superfina banor. Jag befinner mig på Peleponessos och en resort som heter Costa Navarino – helt fantastisk.

En spelledig dag hyrde vi cyklar och åkte runt bland blommande apelsinträd och gigantiska olivlundar – en upplevelse jag sent ska glömma. Så vackert…!

Besökte hotellets spa-avdelning och provade att bada i extrasaltat havsvatten. Helt otroligt skönt – man flyter som en kork och det är nästan svårt att simma – så lätt blir man i vattnet.

 

IMG_3136

Maten då….ja inte blir det några fastedagar här, men jag rör mig ganska rejält varje dag. Fastan får vänta tills jag kommer hem till vardagen! Nej, här njuter jag av medelhavsmat och medelhavsdryck… och det med mycket gott samvete.

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar