Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Privatrådgivning i 5:2-klubben

2 februari 2014

Du som blir medlem i 5:2-klubben har än så länge chansen till rena rama privatrådgivningen. Vi har ganska många chattillfällen varje vecka och än så länge är det inte så många som slåss om vår uppmärksamhet, så det går faktiskt att få egna privata råd. I torsdags chattade jag i 25 minuter med en person och då hinner man ganska mycket om man vill.

Så ta chansen, vi växer och växer så framöver kanske det blir många som är inne samtidigt och då blir det oftast ganska kortfattade svar.

En annan trevlig detalj i 5:2-klubben är att alla kan ha sin egen blogg och berätta hur det går och på så sätt dokumentera för sig själv, men även peppa andra genom att läsa och kommentera hos varandra.

Redan i kväll kan du hinna chatta med Ola kl. 19.00-19.30 och i morgon måndag har du två chanser att chatta – dels med mig mellan 12.00-12.30 och sedan med Marlene Gustawson som är snille på smoothies mellan 19.00-19.30. Så ta chansen att lära dig mer om halvfasta i vår nya 5:2-klubb. Välkommen!1blogg

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar