Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Positiva vibbar!

8 december 2014

Tänk vad bra det känns att umgås med människor som VILL något! Nu har vi varit en vecka här på Playitas Fuerteventura med en grupp på totalt ca 60 personer varav hälften från MåBra. Alla har rest hit med inställningen att träna, äta, njuta och må bra och jag kan nog med gott samvete påstå att resan har motsvarat allas förväntningar.

Det har tränats styrka med X-Cord, dansats, körts fitness cross, vattengympats, löptränats, promenerats, coretränats, lyssnats på föredrag, åkts på utflykt och jag vet inte allt…. men allt med inställningen att det är kul, intressant, berikande och bara såååå härligt! De enda som har fallerat en smula är väl vi två MåBra-representanter… Stackars Martina åkte på feber, vilket när hon idag kom hem och besökte doktorn visade sig vara lunginflammation. Men hon kämpade för att orka delta så mycket det gick. Själv har jag åkt på en rejäl förkylning, men den har bara hindrat mig från att träna ett par dagar, så min kropp har fått mer träning än en normalvecka i alla fall.

Jag blir alltid lika glad att känna alla positiva vibbar som deltagarna sänder ut och som studsar tillbaka från alla instruktörer. Alla kör på efter egen förmåga och glädjen går inte att missta sig på. Under föreläsningarna är det många instämmande nickar och igenkännande skratt!

Det är verkligen en sann fröjd att få möjligheten till en sån här vecka som inspirerar till fortsatt välbefinnande på alla plan. Jag kan bara varmt rekommendera alla att ge sig själv en MåBraresa i julklapp eller att sätta den högst på önskelistan.

IMG_2753

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar