Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Piller eller träning på recept – vilket föredrar du?

  11 september 2014

  halsa-pa-recept

   

  Jag har fått händerna på en nyutgiven bok som jag tycker att ALLA borde läsa. Är du intresserad av hälsa och träning – läs den! Är du inte intresserad – läs den i alla fall! Är du doktor – läs den två gånger! Om du som redan/fortfarande är frisk tar till dig av budskapet kanske du inte ens behöver gå till doktorn och få recept – du blir din egen förebyggande hälsocoach. Åtminstone ökar du oddsen för ett längre och friskare liv.

  Här har du en modern och vederhäftig bok med de senaste vetenskapliga rönen kring träning och motion men också lättillgängligt skriven för gemene man. Jag brukar ha lite svårt för faktaböcker men den här fastnade jag i direkt! Jag sätter min rekommendationsstämpel på den!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/52-ar-den-mest-populara-dieten/