Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Perfekta blodvärden av 5:2!

  22 januari 2016

  Jag blir så glaaad! Fick ett meddelande från en läsare som jag också träffat en gång när jag stod i en monter på Ica Maxi i Solna och pratade om 5:2. Leena läser min blogg och vi har haft lite kontakt av och till. Så här skriver hon idag:

  ””Hej Marie ! Min hjärtläkare undrade under min 1/2 års kontroll om jag gick på nån speciell diet, han var överraskad att alla mina blodvärden var perfekta trots min hjärtsjukdom. Tack 5:2 livstil ! Varit tvungen att slarva men börjat nu igen ‘på riktigt ‘. Tack Marie för din inspiration! 🌼 ””

  Vad ska man säga? Här kommer ännu ett levande bevis på att det verkligen fungerar med 5:2 och att det går att ta till sig en livsstil som kan förbättra livskvalitén. Jag blir så himla glad å hennes vägnar, men det betyder också att så många fler redan mår bättre och ytterligare fler skulle kunna förändra och förbättra sin livssituation.

  Jag vet – det fungerar inte på alla, men på väldigt många! Och har du inte provat, så är det inte för sent. Det är aldrig för sent att ändra livsstil – äta bättre – börja träna – öka vardagsmotionen… Just do it!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/satt-tydliga-mal-och-lyckas-battre/