Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Perfekta blodvärden av 5:2!

22 januari 2016

Jag blir så glaaad! Fick ett meddelande från en läsare som jag också träffat en gång när jag stod i en monter på Ica Maxi i Solna och pratade om 5:2. Leena läser min blogg och vi har haft lite kontakt av och till. Så här skriver hon idag:

””Hej Marie ! Min hjärtläkare undrade under min 1/2 års kontroll om jag gick på nån speciell diet, han var överraskad att alla mina blodvärden var perfekta trots min hjärtsjukdom. Tack 5:2 livstil ! Varit tvungen att slarva men börjat nu igen ‘på riktigt ‘. Tack Marie för din inspiration! 🌼 ””

Vad ska man säga? Här kommer ännu ett levande bevis på att det verkligen fungerar med 5:2 och att det går att ta till sig en livsstil som kan förbättra livskvalitén. Jag blir så himla glad å hennes vägnar, men det betyder också att så många fler redan mår bättre och ytterligare fler skulle kunna förändra och förbättra sin livssituation.

Jag vet – det fungerar inte på alla, men på väldigt många! Och har du inte provat, så är det inte för sent. Det är aldrig för sent att ändra livsstil – äta bättre – börja träna – öka vardagsmotionen… Just do it!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar