Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Perfekt sommarsyssla när det regnar

13 juli 2016

Ibland blir inte vädret vad man hade hoppats, men vad är bättre än att ställa sig i köket och baka eller laga till en extra god och lite mer tidskrävande middag än vanligt?

Jag vet att alla inte älskar att laga mat eller baka, men vi är ganska många som tycker att det är en mysig sysselsättning. När det doftar gott i hela huset av nybakat bröd eller av en puttrande gryta spritter endorfinernas runt i min kropp. Visst är det jättegott att äta också men för mig är mer än halva njutningen själva pysslandet och dofterna. Sen räcker det egentligen att få smaka litegrann!

Ett av mina favoritrecept som jag nästan hade glömt bort är mina smörsmakande müsliskorpor.

Samvete-1302-dinkelskorpor-420x300

Tillsammans med receptet på superkanelbullar och

kanelbullar-saftiga-kanelbullens-dag-420x300

supermarängerna är det nog bland det bästa jag hittat på!

maranger-420x300

Och i matbrödsväg tillhör de karibiska krossrutorna mina favoriter.

1304-brod-410x300

 

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar