Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

På resande fot…!

28 september 2016
Jag är på resande fot och njuter av tillvaron!

Jag befinner mig för närvarande på en spännande resa igen. Jag vet att jag har det oförskämt bra, men jag njuter verkligen av möjligheten att få resa och se nya vyer medan jag fortfarande orkar!

I förrgår – måndag landade vi i Nice och tog bussen till Monaco där vi fått låna en fenomenalt belägen liten lägenhet. Sov gott och vaknade vid en fantastisk vy. IMG_6039

Vandrade nästan ända fram till Menton, öster om Monaco, vilket tog oss närmare två timmar eftersom en del av promenadvägen var avstängd så att vi fick klättra oss upp en rejäl omväg. Bra motion, tröstade vi oss med… Åt en Ceasarsallad och knallade sen samma väg tillbaka, totalt blev det väl drygt 2 mil! Glömde dessvärre att ta kort förutom på ett vackert eukalyptusträd… jag var väl för uppslukad av utsikten på ditvägen och alltför trött på hemvägen 🙂

IMG_6035

I morse for vi vidare och började med att köra upp för att få en vy över hela Monaco – ganska spektakulärt!

IMG_6043

Bakom mig ser du ett blått höghus – riktigt läcker arkitektur, tycker jag, men undrar vad de tycker som nu bor bakom huset och har fått sin utsikt spolierad?

 

IMG_6049

Färden har nu gått vidare och vi har just kommit till Andorra – det lilla landet i Pyrenéerna. Innan vi åker vidare ska jag svara på en läsarfråga om bröd till maten, så jag återkommer i morgon om nätet fortfarande funkar!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar