Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Om en vecka händer det – 5:2 kommer till China!

14 oktober 2013

Om en vecka,nästa måndag 21/10 har jag det stora nöjet att agera ”förband” (med betoning på ”för”, inte på ”band”) åt Mia Törnblom. Jag vet att jag var alldeles överväldigad efter att ha lyssnat på henne på förra årets upplaga av MåBra-kvällen. Mia är en gudabenådad föredragshållare och har ju till och med fått utmärkelse som ”Årets Talare 2012”.

Självklart är det en smula pirrigt att stå på samma scen som hon inför en massa förväntansfulla människor, men det är också en ära och en gigantisk utmaning som jag tänker försöka njuta av mitt i stirrigheten!

Jag tänker berätta en hel del personligt om min egen viktresa och hur jag har hamnat där jag är idag. Just nu är jag så uppfylld av att leva med 5:2-metoden och hur den har påverkat mig och min kropp, så det kommer jag naturligtvis också att berätta om!

Jag kollade nyss, och det finns fortfarande biljetter kvar att boka. Förra året tog biljetterna slut så släng dig på länken och boka redan idag så är du säker på att få en plats. Jag träffade Mia i förra veckan och hon har, som vanligt en massa härlig ny inspiration att bjuda på!

Vi blir jätteglada att få se varenda stol uppbokad och du kommer att få många skratt och en hel del matnyttigt i bagaget, det kan jag lova!

Tisdagen den 29:e gör vi om samma föreställning i Göteborg, eller ungefär samma ska jag väl säga. Både Mia och jag har en vis tendens att prata lite ur hjärtat vad som kommer för oss, så det är ingen garanti att vi följer ett spikat manus. Mycket beror på dig som sitter i publiken! Varmt välkommen!

mabra-kvall-2013

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar