Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Och resultatet blev…

1 mars 2016

…långt över förväntan! Vilken festdag med alla dessa tjejer i olika åldrar. I början av loppet var det trängsel, men sedan gick det faktiskt att åka i sin egen takt utan problem. Jag blev inte förkyld och jag lyckades åka Tjejvasan på betydligt kortare tid än vad jag vågat hoppas. Detta tack vare fenomenalt vallade skidor och suveräna spår (+ naturligtvis all träning innan som gjorde att jag orkade)

 

Det här sporrar till fortsatt träning och det ska inte bli något sofflock för min del. Hörde nyss en radiointervju med en dam 80+ som tränar på gymmet regelbundet och det ska också bli min ambitionsnivå. I resultatlistorna från Tjejvasan såg jag också minst 2 damer i klassen 80+, så varför inte ha det som ett mål?

 

Så häng på du som känner att det skulle vara en bra utmaning. Tillgång till snö är naturligtvis en fördel om man ska satsa på längdskidor, men du som bor alltför långt från snön kan självklart satsa på andra motionsformer. Att sätta VårRuset som mål är inte heller dumt eller helt enkelt bara att känna välbefinnandet i att komma ut och röra på sig. Alla tycker inte att det är kul med tävlingar – det kan räcka med att tävla mot sig själv! Detta var mitt livs första lopp och jag tror nog att det kan bli fler. Fortsättningsvis som nu med ambitionsnivån att ha kul och inte förta mig!

11739tj16 2016-02-27 11-39-09

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar