Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Nya prylar peppar!

28 november 2013

Jag brukar säga att det är bra att ge sig själv små belöningar antingen när man har varit duktig, eller för att man ska bli det! Nu har jag bestämt mig för att det är slut på min tjänstledighet från den fysiska träningen.

För att inte ge mig själv dåligt samvete ovanpå tidspressen har jag tillåtit mig att vara ”ledig” ett par månader. Men  nu börjar det lugna ner sig och det känns både skönt och roligt att komma igång igen. Jag vet dock att det kan vara lite trögt i början. Plankan som jag älskade att stå i nästan hur länge som helst har blivit ganska jobbig – mina magmuskler har krympt. Armhävningar gör jag inte längre på raka ben, utan nu måste knäna ner i golvet för att jag ska orka mer än några få och så vidare.

Nu åker jag på söndag med en MåBra-grupp på ca 40 personer till Playitas på Fuerteventura och då kommer jag helt säkert att få mina fiskar varma. Det ska bli superhärligt att få se alla entusiastiska deltagare och inspirerande instruktörer och jag ska själv delta efter bästa förmåga. Orken och styrkan ska bli bättre och bättre och vad är väl ett bättre tillfälle än detta att komma igång ordentligt?

Min belöning – eller morot om man så vill är ett par jättehäftiga Merrell-skor. Barfotadojor som  ska träna även mina småmuskler i fötterna. Jag kommer att dansa fram…………

skor

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar