Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

När jag inte bestämde blev det så bra!

12 juli 2016

Igår när min fenomenale livskompis fyllde år fick han bestämma vad vi skulle göra. Önskemålet var en cykeltur ut till Hammarös sydspets där vi skulle äta medhavd frukost (som han själv fick bära på ryggen).

IMG_5763

Vi vaknade kl. 7 och regnet öste ner, men enligt rapporterna skulle det minska successivt framåt lunch. Hade det varit min födelsedag hade jag ändrat planen men icke han… På med regnkläder och ett skydd över ryggsäcken och sen var det bara att äntra cyklarna och ge sig iväg.

Efter en dryg mil kom vi fram och jag kände mig som om jag haft ett våtvärmande omslag på mig.

IMG_5765

Molnen började lätta så plagg efter plagg åkte av och hade jag haft en handduk hade jag nog hoppat i spa’t också.

IMG_5769

Och så vackert det var! Och så skönt det kändes att med lättare klädsel (mina tunga paltor hamnade i ryggsäcken som jag fortfarande slapp bära) cykla hemåt efter en ovanligt välsmakande frukost på klipporna. Vilken tur att det inte var jag som bestämde 🙂

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar