Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Motivationsknuffar!

21 mars 2015

Dessa MåBraresor är sannerligen högoktanigt bränsle för motivationen. I sällskap med positiva människor flödar inspirationen och för deltagare likväl för oss som är föredragshållare och instruktörer är varje dag fylld av ny energi.

i morse lyssnade jag på Peter som pratade om pulsbaserad träning på ett enkelt och tydligt sätt. Efter föreläsningen gick vi direkt till spinningcyklarna och testade teorierna i praktiken. Superbra!

Min dator är tyvärr inte lika samarbetsvillig som kroppen och därför pickar jag fram detta på Iphonen vilket är en smula knaggligt. Ha därför överseende med eventuella konstigheter i detta inlägg. Dessutom blir frekvensen på inlägg lite svag denna vecka eftersom nätet krånglar mellan varven.

bilderna nedan är ett urval från våra aktiviteter – allt från boot-camp till white

light, bergsvandring och Borg-skalan som används vid skattning av puls.

Nu hoppas jag du har möjligheten att få uppleva en kommande träningsresa!image image image image

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar