Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Motivationsknuffar!

  21 mars 2015

  Dessa MåBraresor är sannerligen högoktanigt bränsle för motivationen. I sällskap med positiva människor flödar inspirationen och för deltagare likväl för oss som är föredragshållare och instruktörer är varje dag fylld av ny energi.

  i morse lyssnade jag på Peter som pratade om pulsbaserad träning på ett enkelt och tydligt sätt. Efter föreläsningen gick vi direkt till spinningcyklarna och testade teorierna i praktiken. Superbra!

  Min dator är tyvärr inte lika samarbetsvillig som kroppen och därför pickar jag fram detta på Iphonen vilket är en smula knaggligt. Ha därför överseende med eventuella konstigheter i detta inlägg. Dessutom blir frekvensen på inlägg lite svag denna vecka eftersom nätet krånglar mellan varven.

  bilderna nedan är ett urval från våra aktiviteter – allt från boot-camp till white

  light, bergsvandring och Borg-skalan som används vid skattning av puls.

  Nu hoppas jag du har möjligheten att få uppleva en kommande träningsresa!image image image image

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/2-ar-med-52/