Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Mitt nya liv börjar idag

1 oktober 2014

Det är inte så dramatiskt som det kan låta, men igår gjorde jag min sista arbetsdag som anställd på MåBra. Det är troligen ingenting som kommer att märkas än på länge eftersom jag har för avsikt att fortsätta göra ungefär samma sak som idag – skillnaden är bara den att jag utför mina sysslor som frilansande.

Jag fortsätter skriva recept, jag fortsätter vara viktcoach och svara på expertfrågor. Jag fortsätter blogga och jag fortsätter svara på frågor i 5:2-klubben. Den största skillnaden är egentligen att jag står hemma vid min dator utan mina fantastiska arbetskamrater att småprata med och inspireras av. Deras kreativitet är inte att ta miste på…igår var vi ute och åt en god middag tillsammans , (”den sista måltiden”, haha). Det var blandat gråt och skratt när jag förärades denna fenomenala löpsedel:

bild

 

Här finns massor av kluriga små detaljer att fnissa åt och det här löpet kommer att få en hedersplats hemma!

Så idag är den första dagen på min nygamla arbetsplats. Solen skiner och jag ska ge mig på att skapa några mumsiga recept till nummer 1. Det må bli något festligt – kanske någon liten hummer kravlar sig in?  Så har det ramlat in ytterligare frågor i 5:2-klubben som jag tänkte besvara. Det är en ny funktion där som ersätter chatten. Ställ din fråga när du vill och vi svarar så snart vi kan, Ola, Marlene och jag! Välkomna dit!

Dela
Tweeta
Maila

2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar