Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Min nyaste müsli-favorit

15 augusti 2014

Sen jag var barn har jag ätit fil eller yoghurt till lunch. Mina föräldrar gjorde det också så det här vanan är djupt rotad i mig. Men jag byter yoghurtsorter ibland och då och då hittar jag en ny müslisort som jag provar när jag vill ha lite variation mot min egen hemgjorda blandning. Nu är det en ny granola på väg ut på marknaden som jag har fått provsmaka och jag föll pladask! Det här är definitivt min nya favorit. Knaprig och krispig, smakrik utan att vara sliskig. Den har faktiskt inget tillsatt socker, men känns ändå lite sötaktig i smaken. Sen smakar den rejält av kardemumma, vilket är en av mina favoritkryddor! Jag tycker också att den mättar bra vilket kan bero på att den innehåller hasselnötter och är oljerostad och inte känns dammig i munnen som vissa sorter kan göra. Ett litet varningsfinger om du är nötallergisk eller glutenintolerant. På förpackningen varnas även för spår av andra allergener.

bild-168

Jag begriper inte varför bilden blir liggande – jag har roterat och haft mig, men den vill inte som jag. Men du får väl lägga huvudet på sned om du inte kan se.

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar