Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Livets efterrätt!

16 januari 2015

Jaaa, jag har blivit farmor!!!

Den 19 december föddes en liten kille som naturligtvis är världens vackraste lilla barnbarn! Nu ska jag inte skylla på lille Morris att jag varit så inaktiv på bloggen, men visst har han upptagit mina tankar ganska mycket. Sen blev det jul också och nyår och skidåkning i Sälen och jag vet inte allt vad mycket roligt som händer i mitt liv just nu!

Visst är det festligt att barnbarn kallas livets efterrätt. Man kopplar ihop den fantastiska känslan med slutdelen i en måltid som dessutom ska vara kronan på verket och något lite extra gott. Det är onekligen sant att ett barnbarn är superfantastiskt. Man får gosa ohämmat och skämma bort utan att behöva ta det riktiga ansvaret. Man får låna honom små mysiga stunder och lämna tillbaka när han blir för jobbig! Det ska verkligen bli underbart att få följa den lille krabaten och se honom växa upp!

Noppi och farmor

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar