Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Låt inte snön hindra promenaden

12 november 2016
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, sägs det....och skor! Här har jag testat ett par kängor som håller måttet på snö, is och snöglopp!

Många var det som tvingades gå betydligt längre än planerat när snön vräkte ner i Stockholm och det blev totalkaos i trafiken. Säkert var det många som förbannade sitt skoval när de slipprade ikring och frös om fötterna. En och annan fall-olycka inträffade säkert också.

Som av en händelse damp det samma dag ner ett par kängor hemma hos mig som jag tänkte testa. Jag hade knappast kunnat önska mig bättre väder och väglag för att kolla om de här kängorna håller måttet.

IMG_6235

Det blev en långpromenad dagen efter snöfallet i det vackra vädret och jag sökte upp både backar, snö, blask och isigt underlag. Jag kom hem med hela lårbenshalsar och snustorr och VARM om fötterna. Jag som alltid fryser, men de här kängorna känns väldigt gosiga, stabila och trygga. Kanske inte så pimpinett utseende, men jag väljer definitivt funktionen i första rummet.

IMG_6231

Så nu finns det ingen anledning att banga promenaden för väglaget! Man gör av med betydligt mer energi när man pulsar i snö, så det är ju synd att missa den chansen. Men ett gott råd – sätt på dig ett par rejäla skodon som klarar snö och halka så att du kan njuta av promenaden oavsett underlag. Dessa finns säkert i många butiker, men är du nyfiken på dem söker du enklast på www.merrell.comMRLW-J37216-121415-F16-HERO

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar