Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Laddar med lasagne

26 februari 2016

I morgon kör vi Tjejvasan, min svägerska och jag. Ska bli spännande att se hur vi kan trassla oss fram tillsammans med de andra 9900 åkarna. Så himla kul med en sån massa tjejer med positiv inställning och kämpaglöd! Jag känner mig ganska väl förberedd men man vet aldrig hur dagsformen är och hur vallningen fungerar. Nu har jag världens bästa valla-hjälp, så jag är inte bekymrad över den detaljen.

Det här loppet har varit mitt mål under hela året och resan hit är egentligen huvudsaken. Många träningstimmar har gjort att jag mår så himla bra, så när morgondagen är över gäller det att sätta ett nytt mål och inte sätta sig i soffan…

Hämtade nummerlappen i Sälen igår och fick veta att jag blivit framflyttad från startled 10 till led 3 tack vare det seedningslopp jag genomförde i Orsa för två veckor sen. Det betyder att det blir tidig väckning med start 09.15 istället för 11.00, men framförallt borde det vara mindre sönderkörda spår när man får starta såpass långt fram. Kallare också, vilket borde ge bättre före!

Förkylningssymtomen som jag känt av under veckan försöker jag tränga bort och lindra med halsspray som jag köpte på apoteket, så nu hoppas jag att jag är pigg i morgon.

Middag ikväll blir min lättlagade lasagne. Riktig kolhydratladdning inför loppet, alltså! Var just och handlade och hittade lammfärs, så jag byter ut nötfärsen i mitt originalrecept och kryddar med lite extra timjan, så blir det ännu godare. 1305-mat-lasagne-410x300

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar