Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  (K)vargen kommer, (K)vargen kommer!!!

  3 september 2014

  Jag vet inte om du är bekant med den gamla sedelärande historian som jag fick mig till livs som barn… Man ska inte luras eller ljuga eller ens skämta om allvarliga ting – till slut är det ingen som tror dig.

  ”VARGEN KOMMER, VARGEN KOMMER…..” Varnar du tillräckligt många gånger för att vargen kommer när ingen varg finns i sikte, så kommer den till slut att riva alla dina får när den väl kommer för då har du slutat att låsa in dina får. Eller om det var hönsen – jag minns inte själva storyn, bara andemeningen i den.

  Nå, varför denna historia just idag? Jo, i förra veckan skrev jag och berättade om den nya (drickk)vargen och nu har några undrat om den verkligen finns och i så fall var? Det var jag som i min entusiasm över denna nya produkt var lite för snabb och inte läste pressmeddelandet ordentligt. ”KVARGEN KOMMER, KVARGEN KOMMER” – men inte förrän vecka 37, den lanseras alltså i butik under nästa vecka…

  drickyoghurt

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/hur-kommer-man-igang-med-viktminskningen/