Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

(K)vargen kommer, (K)vargen kommer!!!

3 september 2014

Jag vet inte om du är bekant med den gamla sedelärande historian som jag fick mig till livs som barn… Man ska inte luras eller ljuga eller ens skämta om allvarliga ting – till slut är det ingen som tror dig.

”VARGEN KOMMER, VARGEN KOMMER…..” Varnar du tillräckligt många gånger för att vargen kommer när ingen varg finns i sikte, så kommer den till slut att riva alla dina får när den väl kommer för då har du slutat att låsa in dina får. Eller om det var hönsen – jag minns inte själva storyn, bara andemeningen i den.

Nå, varför denna historia just idag? Jo, i förra veckan skrev jag och berättade om den nya (drickk)vargen och nu har några undrat om den verkligen finns och i så fall var? Det var jag som i min entusiasm över denna nya produkt var lite för snabb och inte läste pressmeddelandet ordentligt. ”KVARGEN KOMMER, KVARGEN KOMMER” – men inte förrän vecka 37, den lanseras alltså i butik under nästa vecka…

drickyoghurt

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar