Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Kockkändis på after-ski!

18 mars 2016

Det här bekanta ansiktet dök upp på after-skin! Känner du igen tösen? Om du har sett programmet ”Sveriges yngsta mästerkock” så har du säkert låtit dig imponeras av de duktiga barnen som svänger runt bland grytor och pannor. Lilla Alicia erbjöd sig att ta kort på oss tanter och sedan pratade vi lite mat! Det var inte hon som vann titeln, men hon var en krydda i programmet med sitt slagfärdiga sätt.

IMG_5136

Jag hoppas att det kommer en ny serie av programmet. Tycker verkligen att det är kul att se dessa ungar som har ett sånt brinnande intresse för mat. Gillar även programmet för vuxna mästerkockar. Inser att jag aldrig skulle klara det de gör under den tidspressen. Jag trivs bäst när jag får fnula i min egen takt i köket, även om jag också tycker att det är kul att experimentera!

 

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar