Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Jag vill igång fast det är lite trögt

21 november 2016
Efter en veckas förkylning är det lite motigt att börja träna igen men nu är det dags!

Har din höstgympa startat? Min golffys-gympa började i mitten av oktober men jag hann tyvärr bara vara med 3 gånger innan jag reste från Sverige.

Nu har jag varit i Spanien i en vecka och min vistelse började med en rejäl förkylning med hosta. Så det har inte blivit någon träning alls för min del. Nu kommer utmaningen att sätta igång igen när förkylningen klingar av.

Just efter ett uppehåll känner man sig ofta dålig på allt. Orken tryter och det är inte lika kul att träna som när det flyter på bra. Då gäller det att påminna sig om att det ganska snabbt kommer att gå lättare. Jag ska börja med lite lätta pass och sedan öka successivt när orken återvänder. Så imorgon drar jag igång! Nu har jag sagt det! Jag vet ju att det känns bra när jag väl har kommit igång!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar