Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Jag vill ha svensk mjölk!

  3 juni 2016

  Det skrivs mycket om de svenska mjölkböndernas svårighet att få ekonomin att gå ihop. Jag hörde även ett inslag på TV-nyheterna om hur mjölkpriset höjs trots att bonden inte får mer betalt.

  Jag förstår att det kostar att producera med tanke på de stränga regler vi har för djurhållningen i Sverige och det vill vi självklart ha kvar. Vi är ett litet land men visst vill vi vara självförsörjande på det vi kan.

  När jag är i Sverige vill jag helst äta svensk mat. Befinner jag mig i Spanien, Frankrike eller någon annanstans köper jag självklart det som produceras där. Varför ska vi frakta maten kors och tvärs om det inte behövs?

  Men om vi ska ha närproducerat så måste såklart de som jobbar med det få betalt så att de kan fortsätta. Nu cirkulerar ett inlägg på Facebook som jag delade igår:

  3891_10151230168494608_828583642_n

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/varierade-resultat-ibland-gar-det-bra/