Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Inspiration som räcker länge

  12 december 2014

  X-cord

  Hemma igen efter ännu en fantastisk vecka på Playitas Fuerteventura. Underbart att höra alla nöjda MåBraresenärer som åkte hem med den fasta beslutsamheten att fortsätta på den inslagna vägen med träning och bra vardagsvanor.

  Själv fick jag med mig ett set X-Cord som jag just kört ett antal övningar med. Utmärkt avlastande träning för rygg, armar, ben, bål osv. Med lite bra musik i bakgrunden blev det ett riktigt roligt träningspass.

  Det är precis så här det ska vara med en träningsresa. Inspiration som inte bara räcker den vecka vi var på plats, utan man får med sig känslan hem att vilja fortsätta på det vi börjat bygga upp på Playitas. Hoppas att alla deltagarna kände samma sak som jag, och det tror jag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/positiva-vibbar/