Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Inspiration som räcker länge

12 december 2014

X-cord

Hemma igen efter ännu en fantastisk vecka på Playitas Fuerteventura. Underbart att höra alla nöjda MåBraresenärer som åkte hem med den fasta beslutsamheten att fortsätta på den inslagna vägen med träning och bra vardagsvanor.

Själv fick jag med mig ett set X-Cord som jag just kört ett antal övningar med. Utmärkt avlastande träning för rygg, armar, ben, bål osv. Med lite bra musik i bakgrunden blev det ett riktigt roligt träningspass.

Det är precis så här det ska vara med en träningsresa. Inspiration som inte bara räcker den vecka vi var på plats, utan man får med sig känslan hem att vilja fortsätta på det vi börjat bygga upp på Playitas. Hoppas att alla deltagarna kände samma sak som jag, och det tror jag!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar