Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Hittade en strålande idé på Facebook

19 oktober 2016

Säga vad man vill om Facebook, men jag tycker att det är ett jättebra sätt att ha lite löpande kontakt med sina vänner som man inte alltid hinner prata med. Ibland hittar man också en del roliga tips och idéer som man inte annars kommit på.

I morse hade något ljushuvud kommit på en idé med en omvänd adventskalender och den tyckte jag var riktigt fin! Så här alltså:

Skaffa en korg eller kasse den 1/12. Lägg varje dag en burksoppa, en energibar, en tandborste, en tvål…..eller något annat användbart som någon bättre behövande kan få. På julaftonen kan du sedan skänka den till nån organisation som kan se till att den kommer till användning.13626646_1330939610269263_2572667897623870685_n

Samma idé går att använda på ett annat sätt: Lägg en liten användbar eller personlig pryl i korgen varje dag – det kan vara allt från en tvål, fina servetter, ett ljus, en flaska balsamvinäger eller en hemvirkad grytlapp. På julaftonen har du sedan en skojig julklapp att ge till en av dina kära!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar