Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Härlig eftersmak efter MåBra-kvällen ger mersmak!

22 oktober 2013

kväll2Fotograf: Karina Ljungdahl

Tack alla ca 500 personer som kom och lyssnade på Mia Törnblom och mig under gårdagens MåBra-kväll på Chinateatern i Stockholm. Vilken underbar stämning ni bidrog till att skapa! Visst var det ganska pirrigt att kliva uppför den smala trappan till scen, men att få stå där och se alla förväntansfullt glada ansikten är fantastiskt inspirerande! Kvällen inleddes av Josefine Sundström som guidade oss genom hela kvällen på sitt eget personliga sätt. MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg berättade också om tidningen och hälsade alla välkomna!

Efter en knapp halvtimmes prat om mina egna erfarenheter inom viktområdet, kändes det som jag kunde fortsatt att prata en halvtimme till. Jag berättade även om  5:2 – såklart eftersom det är så hett, och många sa i pausen att de velat höra mer! Jag får squeeza lite i upplägget tills nästa vecka, så att ni som kommer till Göteborgs upplaga av MåBrakvällen får lite mer 5:2 på menyn! Ni andra får fortsätta läsa i min blogg och sedan vänta in min bok som kommer till våren…

Jaa tänk, att jag ska bli författare på ”gamle dar”. Vilken fantastisk utmaning det är och så otroligt kul! Än är inte manus riktigt klart, men jag använder all tid jag kan undvara till att skriva, så jag kommer att berätta mer när det närmar sig.

kväll1Fotograf: Karina Ljungdahl

Efter min föreläsning var det paus med tillfälle att köpa böcker, billiga prenumerationer och annat trevligt. Vi bjöds också på en Wine cooler som var riktigt god och små snittar fanns för den som var lite sugen. Den rikhaltiga goodie-bagen kändes också riktigt spännande att få med sig!

Att avsluta kvällen med att få sätta sig och lyssna på Mia Törnblom som får mungiporna nästan att dras ur led ger ett totalintryck av kvällen som är ett bestående positivt minne. Mia är en gudabenådad glädjespriderska som förmedlar en massa klokskap som jag själv har haft mycket glädje av i livet! Tack Mia!

Mia

Fotograf: Karina Ljungdahl

Så du som bor i Göteborgsområdet och ännu inte köpt biljett till den 29 oktober – passa på nu innan det blir fullsatt. Du kommer inte att ångra dig! Hoppas vi ses om en vecka!

mabra-kvall-2013

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar