Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Här kommer ett tips från en 5:2-kompis!

11 september 2013

Det är så härligt att ni har synpunkter och frågor och att ni tipsar i kommentarerna här på bloggen, en del av era tips tar jag gärna upp i nya inlägg så att fler får tillgång till dem. Det är ju inte alla som går in och tittar på kommentarerna och det är lite synd, för där finns mycket skoj och bra att läsa!

Nu senast när jag skrev om vaniljyoghurten, tipsade Karin om att man kan köpa små burkar med vaniljpulver som är jättesmart att smaksätta yoghurten med. Jag har två olika sorter hemma – det finns säkert fler – och en liten burk kostar ca 30 kronor, men den räcker i evigheter. Man tar bara en liten knivudd av pulvret så ger det massor av god, äkta vaniljsmak. Pulvret framställs av riven vaniljstång och inget annat, och är i princip helt kalorifritt.

Även ute på stan möter jag folk som testar 5:2. Senast igår träffade jag en f.d kollegas man som berättade att han hade gått ner 11 kg och mådde så himla bra. Han berättade också att det känns naturligt att äta mindre de andra dagarna eftersom hela mattänket blivit annorlunda. Den nya livsstilen har också fört med sig att han motionerar mer än tidigare med dagliga morgonpromenader. Det är fantastiskt roligt att höra att så många upptäcker samma sak.

Jag ser fortfarande ingen anledning att sluta med detta, jag mår hur bra som helst. Nu varvar jag 6:1 med 5:2 beroende på hur veckorna och vågen ser ut:)

Må så gott alla!

vanilj2

Dela
Tweeta
Maila

3 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar