Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Hämta gratis nyttig mat i skogen!

  13 september 2016
  Förena nytta med mera nytta! Mat och motion på bästa sätt!

  I förrgår tog vi en riktigt härlig lång träningspromenad – ja, det var alltså i grevens tid innan jag blev förkyld. Jag gick med gympadojor och en vattenflaska, Göran med vandringskängor och 12-kilos ryggsäck… Jag hade träningsappen igång för att se vilket tempo vi kunde hålla. Målet var att hålla ett snitt på 6 km/h vilket faktiskt är ganska raskt. Samtidigt njöt vi av underbart vacker natur. De här bilderboksmässiga flugsvamparna är ju oerhört vackra om än lömskt giftiga!

  IMG_5917

  Det är riktigt intressant hur man får in nåt slags lunk som är väldigt jämn. Vi gick 17,5 km och kom hem efter 2  timmar och 55 minuter – och hela tiden höll vi ungefär samma takt, snittet låg på 6,02 km/h. På hemvägen stod där plötsligt en ståtlig Karl Johanssvamp vid kanten av stigen, så när vi hade ätit och vilat ett par timmar gick vi ut i skogen igen. Det blev säkert minst 5 km till – betydligt långsammare, men framförallt fick vi ihop till några burkar nedsmält svamp att lägga i frysen. De finns där att hämta – gratis OCH gott och dessutom kalorisnålt och nyttigt!

  IMG_5921

  Att laga en omelett på hemplockad svamp är extra smakligt! Prova gärna det här receptet!

  Meny-1003-svampomelett-420x303

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/var-kommer-viruset-ifran/