Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Gratis och kalorifri njutning!

  17 april 2016

  Tänk att små, små saker kan göra en så glad och positiv till sinnes. Jag var inne i Stockholms city i fredags och promenerade förbi Kungsträdgården där körsbärsträden nu har börjat blomma.IMG_5204

  Jag blir alldeles lycklig i själen av detta vackra! Gick vidare för att leta tyg till en gardin och då blev jag glad igen. Efter allt grått och svart som man är van att se var det en fröjd med alla dessa färger på tyger som jag hittade i Marimekkobutiken. Visst blir man glad! Och att följa med som smakråd och bara titta kostar ingenting heller, hihi. Och njutningen är dessutom kalorifri! Jag rekommenderar oss alla att söka upp och notera sånt som gör oss glada lite oftare!

   

  IMG_5203

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/pa-vag-mot-nasta-aventyr/