Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Fisktips

  14 april 2016

  Jag längtade efter en bit torskrygg och gjorde en ”man tager vad man haver-rätt” som blev riktigt god. Dessutom så kalorisnål att den kan serveras som 5:2-middag.

  Fräste en strimlad gul lök + några champinjoner i ytterst lite smör/olja. Ner med en stor påse spenatblad som fick sjunka ihop i pannan.

  IMG_5200

  Över i en ugnsform och så torskbitarna ovanpå toppade med skivade gröna oliver och lite flisad mandel. In i 200° ca 20 minuter tills torskbitarna delar sig i skivor utan att bli torra.

  IMG_5201

  Jag var så hungrig att jag glömde ta en bild på den färdiga rätten, men det var jättegott och man blir så lagom skönt mätt på sån här mat.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/motion-och-traning-kan-vara-manga-saker/