Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Favorit i repris på releasepartyt

25 april 2014

I tisdags hade jag en sådan där dag som man sparar i minnet för alltid. Jag hade bjudit in en massa vänner för att hjälpa mig fira att min bok 5:2 för kvinnor nu är helt färdig och ute i handeln. Vi var dryga 60 personer som minglade och skålade i ekologisk Prosecco.

prosecco

Jag hade funderat på vad jag skulle bjuda på och insåg att det i brist på spis eller ugn måste vara kallt och lättlagat. Ett av mina favoritlivsmedel är SALMA – den suveränt goda laxfilén som har en härligt fast konsistens och smakar så pinfärskt gott att den kan ätas rå utan någon tillagning -suveränt som sashimi. Men den blir ännu godare med en fräsch marinering. Jag tog ett av mina egna recept från webben som är en favorit hemma hos mig. Många har frågat efter receptet och du hittar det här om du vill prova. Ska du ha fest någon gång med många människor är det här ett suveränt recept, men det är också enkelt nog att laga bara en portion.

marinerad-lax

 

När jag började med 5:2 för ett år sedan kunde jag inte ana att det skulle bli så stort och ännu mindre att jag skulle få skriva en bok. Det var så roligt, att jag nu funderar  på vad nästa ska kunna handla om…

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar