Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Ett bra gåbortspresent-tips

24 juli 2016

Ofta när jag ska bort på middag tar jag med en flaska gott vin – det är enkelt och det uppskattas av de flesta. Men ibland känns det lite upprepat och då funderar man oftast på en blombukett eller en chokladask. Man vill ju inte köpa något som folk inte behöver eller ogillar. Men matvaror är ofta uppskattat och kanske då någon extra god sorts olivolja eller liknande som man kanske inte går och köper själv.

Nu senast plockade jag ihop en korg som jag också gjort tidigare och som brukar gillas. Eftersom (som jag skrev häromdagen) tomaterna är goda nu stoppade jag ner allt man behöver för att göra en Caprese. Den här lilla presenten kan du göra i olika lyxvarianter beroende på vilken olja och vilken vinäger du väljer. Du kan också komplettera med lite parmaskinka, nån god ost eller kanske en vinflaska.

IMG_5779

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar