Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Endorfinduschar av olika slag

6 april 2014

Jag kom just hem från mitt söndagsgympapass. Golf-fysträning är enormt roligt men också utmanande. Lokalen ligger ca 15 minuters rask promenad hemifrån, så det är bra uppvärmning dit och skön nervarvning på hemvägen. Men i kväll var det lite ljummet i luften och solen hade ännu inte gått ner, så jag tog en omväg utmed vattnet istället för att gå den närmaste vägen hem.

 

När jag gick där kände jag hur lyckohormonerna sprutade runt i kroppen. Det är ju faktiskt samma sorts välbefinnande som man kan få av god mat, gott vin, godis och annat som ger energi. Så tanken slog  mig vilken otroligt bra sorts välbefinnande det är med motion. Dels gör man av med en del kalorier men känslan vara också längre än en godisbit som man har i munnen några sekunder. Sug på den!!!

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar