Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Endorfinduschar av olika slag

  6 april 2014

  Jag kom just hem från mitt söndagsgympapass. Golf-fysträning är enormt roligt men också utmanande. Lokalen ligger ca 15 minuters rask promenad hemifrån, så det är bra uppvärmning dit och skön nervarvning på hemvägen. Men i kväll var det lite ljummet i luften och solen hade ännu inte gått ner, så jag tog en omväg utmed vattnet istället för att gå den närmaste vägen hem.

   

  När jag gick där kände jag hur lyckohormonerna sprutade runt i kroppen. Det är ju faktiskt samma sorts välbefinnande som man kan få av god mat, gott vin, godis och annat som ger energi. Så tanken slog  mig vilken otroligt bra sorts välbefinnande det är med motion. Dels gör man av med en del kalorier men känslan vara också längre än en godisbit som man har i munnen några sekunder. Sug på den!!!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/idag-fick-jag-den-forsta/