Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  En lite provokativ fundering…

  12 september 2013

  Jag berättade igår om en god väns man som jag träffade på tåget häromdagen. I morse kom jag att tänka på en sak som han sa…

  ” Jag gillar 5:2 för att den känns så icke-kommersiell”. Man behöver inte köpa några speciella produkter, man behöver inte köpa ett särskilt program… Var och en kan ta del av fri information på nätet och följa metoden efter sina egna önskemål och preferenser. Och jag kan äta samma sorts mat som jag brukar göra.”

  Jag kan faktiskt inte låta bli att undra om just detta faktum är anledningen till att så många nu letar nackdelar med 5:2. Man värnar kanske om sina egna intressen?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/har-kommer-ett-tips-fran-en-52-kompis/