Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

En lite provokativ fundering…

12 september 2013

Jag berättade igår om en god väns man som jag träffade på tåget häromdagen. I morse kom jag att tänka på en sak som han sa…

” Jag gillar 5:2 för att den känns så icke-kommersiell”. Man behöver inte köpa några speciella produkter, man behöver inte köpa ett särskilt program… Var och en kan ta del av fri information på nätet och följa metoden efter sina egna önskemål och preferenser. Och jag kan äta samma sorts mat som jag brukar göra.”

Jag kan faktiskt inte låta bli att undra om just detta faktum är anledningen till att så många nu letar nackdelar med 5:2. Man värnar kanske om sina egna intressen?

Dela
Tweeta
Maila

2 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar