Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  En av mina favoritmiddagar på sommaren!

  27 juni 2016
  Grillad färsk tonfisk är en favoriträtt. Med en god mangosalsa blir det en festmiddag!

  Igår åt vi en riktig festmiddag. Grillad (certifierad) tonfisk när den grillas så lätt att den är rå i mitten…mums! Till detta en korianderdoftande mangosalsa som bryter fenomenalt mot tonfisken som fått marinera i ljus soja och ingefära. Det här receptet går att variera efter smak och råvarutillgång. Ett bra recept hittar du här, men idag hade vi lite tärnad avokado och tomat i salsan och färsk ingefära i fiskmarinaden. Pak choi hittar vi inte i Byxelkrok, men den lokalt odlade färskpotatisen är så god att den kan vi inte undvara.

  Alla gillar inte koriander, men nu har även min bror som tidigare varit anti-koriander fallit till föga och vant sig vid smaken. Tar man för mycket kan det smaka lite tvålaktigt, så det gäller att krydda en smula sparsamt. Koriander är annars en krydda som även jag hade svårt för i början, men nu älskar jag den när den hamnar i rätt sällskap!

  menyn-grillad-tonfisk-med-p-420x300

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/det-ar-bara-bryta-ihop-och-komma-igen/