Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Det vinnande konceptet?

23 mars 2015

Äntligen!!! Efter nästan 4 år utan att kunna varken hoppa eller springa har jag nu varit på Playitas i en vecka och kunnat delta i 3-4 pass om dagen utan att få ont i min fot. Visserligen har jag lindat den för att få lite stadga men det har i alla fall fungerat.

Igår blev det kanske lite för mycket påfrestning med både power-step, Aerobics och cirkelträning men det var ju så kallt, regnigt och blåsigt, så det var ett kul sätt att hålla värmen.

i morse kom så det slutliga testet och det som varit målet med mina ganska smärtsamma stötvågsbehandlingar: ett joggingpass i intervaller. Foten höll, Eureka! Nåja, ärligt talat har jag lite ont nu, men det blir vila en tid när jag kommer hem och ska komma ikapp med den vanliga tillvaron!Lite regn fick vi men inte så farligt. Skön promenad med 300 m höjdskillnad med vackra vyer.
Nu är det bara 4 dagar tills jag är hemma. Ska bli så härligt att få kramas lääänge!

Men jag är oerhört glad och tacksam att kroppen fortfarande vill vara med och röra på sig. Det är aldrig för sent att göra något åt sin kondition!imageFantastiska instruktörerna Sara och Thea körde 80-talstema på Aerobicspasset igår – så kul att man glömmer onda fötter och andra tråkigheter.

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar