Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Dagens fastemåltid – supergoda kalkongrytan

  4 maj 2016

  Så hungrig jag var när jag kom hem! Har varit på möte inne i city med MåBra:s andra bloggare – jättekul att få träffa dem! Promenerade sen till Sickla i det strålande vädret och hämtade ut mina nya glasögon. Vid Norrmalmstorg kom den beridna högvakten och höll mig sällskap genom Kungsträdgården – vilka stiliga uniformer, men hualigen så unga pojkarna såg ut!

  Beridna högvakten vid Norrmalmstorg

  Beridna högvakten vid Norrmalmstorg

  Hem och tvättade skidkläderna från Svalbardsäventyret och knaprade i mig ett äpple i farten – dagens lunch förutom en kopp te. Men sen smakade det supergott med en portion kalkongryta. Jag har ju varit på resande fot och inte hunnit handla mer än frukostmat, så det var perfekt att ta fram den här grytan ur frysen. Jag lagar oftast dubbel sats och fryser in i portionsformar. Jättebra att ta till när man inte orkar eller hinner laga mat.

  Lättlagad kalkongryta

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://viktcoachen.mabra.com/hotellfrukost-ar-sa-gott/