Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Dagens fastemåltid – supergoda kalkongrytan

4 maj 2016

Så hungrig jag var när jag kom hem! Har varit på möte inne i city med MåBra:s andra bloggare – jättekul att få träffa dem! Promenerade sen till Sickla i det strålande vädret och hämtade ut mina nya glasögon. Vid Norrmalmstorg kom den beridna högvakten och höll mig sällskap genom Kungsträdgården – vilka stiliga uniformer, men hualigen så unga pojkarna såg ut!

Beridna högvakten vid Norrmalmstorg

Beridna högvakten vid Norrmalmstorg

Hem och tvättade skidkläderna från Svalbardsäventyret och knaprade i mig ett äpple i farten – dagens lunch förutom en kopp te. Men sen smakade det supergott med en portion kalkongryta. Jag har ju varit på resande fot och inte hunnit handla mer än frukostmat, så det var perfekt att ta fram den här grytan ur frysen. Jag lagar oftast dubbel sats och fryser in i portionsformar. Jättebra att ta till när man inte orkar eller hinner laga mat.

Lättlagad kalkongryta

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar