Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Att lära sig spela piano tar tid!

10 februari 2014

Jag skrev nyss ett inlägg i min blogg på 5:2-klubbens sida och jag kände att det kanske finns några här som kan få en tankeställare av att läsa det. Via den här länken kan du komma till min 5:2-blogg som idag handlar om hur man ibland kan få en känsla av att vilja ge upp när resultaten inte motsvarar de egna förväntningarna.

I övrigt måste jag bara dela med mig av den lyckokänsla man kan få när ett ryggskott släpper. Har du någon gång känt en rygg som går i baklås och känns helt ihopsnörpt vet du vad jag menar… I torsdags skred jag fram i ultrarapid med ryggen i 90-graders vinkel. Det tog 45 minuter att få på mig kläderna och jag kunde inte över huvud taget kliva in i duschen. Varje minsta rörelse var en pina!

Torsdag och fredag var det maxdos Diklofenak för att få bort värsta smärtan och idag efter två kiropraktorbehandlingar fredag och söndag står jag nästan som vanligt vid min dator och det känns som en gåva! Halleluja! Nu gäller det att göra läxan och träna på nya övningar som jag fick för att stärka upp de kritiska partierna i min rygg.

ryggskott2 ryggskott

Dela
Tweeta
Maila

3 kommentarer
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar