Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

Att jag aldrig lär mig….

18 mars 2014

Måndag morgon: Vaknade pigg innan klockan ringde. Kikade ut och konstaterade att det inte syntes minsta moln över Playitas. Tog en första frukost med yoghurt + några nötter, pumpakärnor och grovmüsli. Med dagens schema är det inte läge för att fasta, eller så skyller jag bara på det för att jag inte har lust idag. Har bestämt mig för att ta en dag i taget och bara känna efter vad jag mår bra av när jag är här nere.

Morgonyoga med bäste Lowe är en perfekt uppmjukning inför dagens övriga program. Lite frukt, grönt och kaffe därefter för att sedan side-kicka Henrik som idag pratade om skillnaden mellan motion och träning. Intresserad åhörarskara lyssnade och ställde smarta frågor.

Klockan 11 valde jag mellan HIT (High Intensity Training) med buskul och nyttiga funktionella övningar eller basic Street Dance. Hade lust med båda, men man kan ju inte klona sig och det är omöjligt att vara med på alla pass, så jag bestämde mig för att jag bäst behövde en ordentlig genomkörare (=HIT).  Därpå följde kl. 12 ett core-and stretchpass. Båda dessa pass ute i det ljuvliga vädret! MEN vad hade jag glömt? Såklart solskyddet….  Hur korkad kan man bli?

Nåja, det var inte värre än att det lade sig tills idag… men i morse blev det insmörjning det första jag gjorde! Min tur sen att hålla föreläsning. Så himla roligt att prata inför människor som är intresserade och engagerade! Efter mat-pratet hann jag precis i tid för att delta i ett utmanings-pass – Easy Dance Moves. Hur kul jag än tycker att det  är att röra mig till musik – någon Let’s Dance-deltagare blir jag aldrig. Stolpig är ordet som bäst beskriver hur jag känner mig när andra studsar och svävar i lokalen. Men kul är det ändå!

easy dance moves

Så här rinner dagarna iväg när vi är på MåBraresa! Intensivt  är det, men bra mår man. Vardagen skuffas undan i ett hörn av medvetandet och det enda vi lägger fokus på är glädjen för stunden.

Snart kommer vi att uppdatera hemsidan med info om näsa MåBra-resa hit till Playitas. Ta dig en funderare om du har möjlighet och känner att det är värt att lägga undan en slant varje månad för att få uppleva den ultimata semestern i sällskap med andra likakännande! Varm välkommen att boka inom kort på http://www.mabra.com/resa

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar