Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

Annons

Åren går men ViktVäktarna består…

24 april 2012

Jag tycker det är spännande att läsa vad våra viktbloggare skriver. Det är ett bra hjälpmedel att veta att andra läser det man berättar och det är alltid bra med små utmaningar och löften.

Eva är en av våra viktbloggare här på hemsidan och hon har valt att gå ner i vikt med hjälp av Viktväktarna. Evas viktminskning går som för de flesta av oss i olika stora steg. Ibland ramlar det bort flera hekton på en dag, och ibland kan det vara uppåt på vågen. Det här har, som du säkert vet, att göra med hur mycket vatten man har i kroppen. Ändå blir besvikelsen stor när man kommer till sin veckovägning på ViktVäktarna och konstaterar att det ”bara” är ett hekto ner.

Jag har själv arbetat som konsulent och sett många besvikna ansikten – liksom många glädjestrålande. Det här våg-kvittot blir så viktigt, trots att det är vad som händer i kroppen som är det viktigaste. Huvudsaken är att se på lång sikt att det bär åt rätt håll och att motivationen finns där, så att det känns värt mödan att avstå från diverse gottigheter.

Här skriver Eva om sin väg till ett smalare liv med med- och motgångar. Gå in och läs och kommentera du också, så får Eva ännu mer stöd på vägen – och du får tips och recept som Eva delar med sig av.

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar