Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

5:2-middag som mättade rejält

10 november 2016
Jag är igång med 5:2 igen och lagar enkla men goda måltider med minimalt kaloriinnehåll. Här är måndagens middag.

I måndags åt jag en riktigt god middag. Att kunna äta på detta sätt med så få kalorier är mycket värt när man kör 5:2 och ska hushålla med 500 kalorier på en hel dag. Jag vill inte lägga en massa tid på matlagning de här dagarna utan jag satsar på rena råvaror och snabb tillagning. Den här superenkla middagen fixade jag åt mig på en kvart och den gav 185 kcal! 

15o g torsk stekt i teflonpanna i

1/2 tsk olja

75 g sockerärter

50 g körsbärstomater

IMG_6223

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar