Annons
Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

Annons

5:2 är fortfarande superkonceptet!

21 oktober 2016
5:2 metoden har kommit för att stanna även om det inte är så mycket braskande rubriker längre. Och jaa, boken finns fortfarande att köpa!

När 5:2-metoden först introducerades i Sverige var den på alla löpsedlar med braskande rubriker och mängder av lyckade ”fall”. Själv skrev jag nästan dagligen om mina erfarenheter, vilket så småningom resulterade i att jag fick ge ut en bok ”5:2 för kvinnor”. Ett fantastiskt roligt projekt som jag är oerhört stolt över.

5:2 för kvinnor

Nu ser man inte så många braskande rubriker längre, men jag vet att 5:2 fortfarande används av många människor, både som viktminskningsmetod, men även som ett sätt att hålla nere blodtrycket och bara må bra!

Jag ska ärligen tillstå att jag själv har slarvat under en period. Det har blivit enstaka dagar då och då bara för att hitta den sköna känslan av att skilja mellan hunger och sug. Nu är jag hemma efter en dryg månads resa i Spanien och med god mat och vin har det ramlat på mig nå’t extra kilo, trots att jag rört mig ganska ordentligt. Jag ser riktigt fram emot att få köra lite ”riktig” 5:2 och återställa normalvikten.

När jag kom hem och gick igenom posten noterade jag att det kommit in royaltypengar från boken. Den säljs alltså fortfarande vilket är bevis nog för att 5:2 lever i allra högsta grad. Fick också ett mejl från en gammal god vän som tillsammans med sin man kört 5:2 med mycket goda resultat. Så har du fortfarande inte testat och känner att du behöver göra något åt vikten – köp min bok och sätt igång! Där finns allt du behöver veta + en del trevliga recept. Du kommer inte att ångra dig!

Boken finns t ex på AdlibrisBokus eller CDON.COM

Läs också mer här:

Så kan en fastedag se ut!

Frågor om frukost

 

Dela
Tweeta
Maila

Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar